blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Ziua 7 | EURO 2024

Ieri s-au disputat primele meciuri din a doua etapa a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania. Croatia si Albania au oferit un meci palpitant cu 4 goluri. Croatii nu au stralucit in prima repriza cu o echipa imbatranita, media de varsta de 30 de ani, au parut ca nu vor sa joace si in aparare erau defazati. Albania a presat si a marcat primul gol al meciului. Dupa pauza si dupa cateva schimbari facute de Dalic, Croatia si-a adus aminte de fotbal. 2-2 dupa un final dramatic in care croatii au condus cu 2-1 pana in ultimul minut, cand au egalat albanezii.

Germania a trecut foarte usor de unguri, 2 goluri inscrise de Musiala si Gundogan si se califica in fazele eliminatorii. Aseara, Scotia si Elvetia au terminat la egalitate un meci destul de aprig in care Xerdan Shaqiri a inscris un gol magnific si a stabilit un record impresionat fiind singurul jucator care marcheaza la ultimele 3 EURO si ultimele 3 Cupe Mondiale.

Astazi, 20 iunie vom aveam cel mai mare meci de pana acum de la CE. Spania – Italia, derby-ul latin, se va disputa de la ora 22.00 pe PROTV si VOYO, pe stadionul din Gelsenkirchen.

Inainte de derby, la Munich se intalnesc Slovenia si Serbia de la ora 16 si de la ora 19 Danemarca ii va face viata grea Angliei, la Frankfurt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.