blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Ziua 12 | Ultimul meci al Romaniei in Grupele EURO 2024 |

Ieri s-au stabilit alte doua grupe din cadrul Campionatului European. De la ora 19 s-au disputat meciurile Tarile de Jos – Austria si Franta – Polonia. Tarile de Jos au pierdut in fata Austriei si Franta a facut egal cu Polonia (1-1) si astfel Austria a terminat pe locul 1 in aceasta grupa D.

In grupa C, Anglia a facut iar un meci plictisitor si sters. Mai nimic nu demonstreaza ca aceasta echipa ar putea castiga turneul. Dar poate isi vor reveni in fazele eliminatorii. Anglia a terminat la egalitate cu Slovenia si a terminat grupa pe primul loc. Danemarca a terminat de asemenea la egalitate cu Serbia si s-a calificat in optimile de finala unde va intalni tara gazda Germania.

Faza grupelor de la Campionatul European se incheie astazi. Se vor juca ultimele meciuri, pintre care Romania joaca meciul cu Slovacia si are nevoie de un egal pentru a se califica in optimile de finala de pe minim locul 2. Daca pierde, si Belgia castiga cu Ucraina, Romania va fi pe locul 3 si tot ar putea sa se califice, in functie de rezultatele din alte grupe. Meciul se va juca la Frankfurt si este transmis de ProTv si voyo.ro

In celalalt meci de la ora 19, Belgia intalneste Ucraina pe stadionul din Stuttgart. Meciul va fi transmis de ProArena si voyo.ro

In ultima grupa, Portugalia, care este calificata deja, va juca cu Georgia pe stadionul din Gelsenkirchen si Turcia va intalni Cehia pe stadionul din Hamburg.. Meciurile se vor disputa de la ora 22.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.