blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Ziua 11. Italia si Spania merg impreuna mai departe

In probabil cea mai echilibrata grupa inainte de inceperea campionatului european, Italia si Spania au respectat predictiile de pe hartie si s-au calificat mai devreme. Spania a facut-o cu trei victorii si fara gol primit, in stil de mare echipa.

Italia a transpirat pana in ultima secunda. A fost condusa in meciul cu Croatia si in ultimul minut au inscris golul egalarii, ceea ce i-a facut sa se claseze pe locul 2. Italia s-a calificat in optimi in cele din urma si va intalni Elvetia. Este prima optime de finala stabilita pana acum.

Astazi avem 4 meciuri care vor decide clasamentul final in alte 2 grupe. Tarile de Jos – Austria si Franta – Polonia se vor intalni in cadrul grupei D. Polonia este aproape eliminata de la EURO, miza se da in stabilirea calificatelor si a clasamentului final al grupei. Meciurile se vor disputa de la ora 19.

In grupa E se intalnesc Anglia – Slovenia si Danemarca – Serbia. Lupta este stransa, grupa este deschisa oricaror scenarii. Meciurile se vor disputa de la ora 22.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.