blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Ciclism, Sport

Turul Romaniei 2024 se va disputa intre 14-18 August 2024.

Turul Romaniei 2024 revine in aceast an intr-o perioada mai fierbinte decat in celelalte editii. In anii trecuti competitia ciclista se disputa in septembrie. Anul trecut, din motive organizatorice, nu s-a mai disputat.

Anul acesta competititia revine in forta si se va disputa in perioada 14-18 august, de la Deva la Bucuresti. Vom descoperi locuri de poveste, pe unde vor trece rutierii răspândind energia și pasiunea pentru ciclism. Ne vom delecta cu peste 750 km de emoții și momente epice.

Parcursul competitiei

Etapa 1 Deva – Alba Iulia (165 km)

  • Etapa 1 incepe la Deva si va trece prin Vintu de Jos, Sebes apoi se intoarce la Vintu de Jos si finalul va fi pe plat la Alba Iulia.

Etapa 2 Alba Iulia – Paltinis (146)

  • Etapa a 2-a pleaca din orasul Alba Iulia si merge spre Calnic, apoi ajunge la Miercurea Sibiului si apoi la Gura Raului si finalul va fi in catarare la Paltinis.

Etapa 3 Sibiu – Cristian (185 km)

  • Etapa a 3-a porneste din orasul ciclismului Sibiu. Cursa se va duce spre Agnita, Carta, Sambata de Sus, Poiana Marului si se va termina la Cristian.

Etapa 4 Targoviste – Targoviste (184 km)

  • Etapa a 4-a va fi o inconjurare a orasului Targoviste. Va trece prin Moreni, Valea Lunga, Provita de Sus, Pucioasa, Vulcana Bai, Voinesti si finalul tot in orasul Targoviste.

Etapa 5 Circuit Bucuresti (98)

  • Ultima etapa va fi un circuit prin municipiul Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.