blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Seriale

Top cele mai bune seriale vazute pe streaming in Ianuarie 2024

The Brothers Sun

Foarte buna aceasta serie. Si vad ca inca se mentine in topurile Netflix (dupa monitorizarile interne). Michelle Yeoh este mirifica ca de obicei in ultimele productiile pe care le-a jucat. Dar cred ca cel mai bine in acest serial isi joaca rolul fiul sau, un mare killer innascut.

Fool me Once

O noua miniserie de la Harlan Coben care rupe topurile. Si intr-adevar, are un stil misterios, desi nu foarte bine realizat, sau poate parea prostesc pe alocuri, dar te tine acolo acaparat si nu prea iti da drumul. Si reteta cu miniserie este perfecta. Nu e vreo lalaiala de care sa te plictisesti. Recomand, foarte multa lume l-a vazut, potrivit pentru inceputul de an.

Blue Eye Samurai

Un serial animat interzis sub 18 ani. Animatie arata extraordinar de bine si povestea este foarte bine construita, lucruri ce conduc la un serial numai bun de urmarit. Episoadele sunt cam lungi, de peste 50 de minute, mai greu de binguit, dar merita. George RR Martin l-a recomandat si laudat foarte mult.

Berlin

Spin-off-ul La Casa de Papel pastreaza reteta. Dar a fost destul de lalait, inutil pe alocuri. Am inteles ca au vrut sa marseze pe latura asta de Don Juan al lui Berlin. Dar daca ai vazut La Casa de Papel, poti urmari lejer si aceasta serie.

James May: Our man in India

James May, realizator The Grand Tour, are o serie pe Prime de cativa ani, Our man in… Si pentru al treilea sezon a mers in India. Foarte interesant. Foarte colorat. Foarte amuzant.

Hazbin Hotel

O animatie interesanta creata de cei de la A24 si distribuita de Prime Video. Un serial animat original și distractiv, cu o poveste captivantă, personaje memorabile și o coloană sonoră fantastică. Serialul este recomandat fanilor animațiilor pentru adulți.

2 Comments

  1. iti recomand griselda 😀 foarte bun daca ai vazut narcos e pe aceeasi tema

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.