blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Ciclism, Sport

Tobias Foss, liber de contract din 2024. Vingegaard, semnat pana in 2027.

Conform Wielerflits, ciclistul celor de la Jumbo Visma, campionul mondial en-titre la contratimp individual pe sosea, va parasi echipa la sfarsitul acestui an.

Tobias Foss se pregateste in acest moment pentru Turul Italiei, care va debuta pe 6 mai. Va fi in slujba lui Primoz Roglic, in incercarea de a-l ajuta sa castige primul mare Tur Ciclist al anului. Echipele cele mai interesate de serviciile sale, dupa cum era de asteptat, sunt INEOS si UAE Emirates. Dar conform surselor publicatiei, sansele cele mai mari in castigarea semnaturii norvegianului le au Bahrain Victorious si Israel-Premier Tech, care duc lipsa de lideri pentru clasamentul general.

Castigator al Tour de L’Avenir in 2019, supranumit Turul Frantei pentru tineret, Tobias Foss ar fi un transfer foarte bun in orice echipa de World Tour UCI, dar in ultima instanta el va alege cea mai buna varianta, atat pe plan sportiv, cat si pe plan financiar.

Programul lui Tobias de care se stie pana acum cuprinde: Turul Romandiei (25 – 30 Aprilie), Turul Italiei (6 – 28 mai) si Turul Spaniei (26 august – 17 septembrie)

Jonas Vingegaard, castigatorul Turul Frantei din 2022, a semnat prelungirea contractului pana in 2027. “Eu impreuna cu echipa formam o combinatie buna. M-a ajutat sa ma dezvolt in ciclistul care sunt astazi. Ma simt ca acasa si apreciez enorm calitatile echipei si a angajatilor” a spus Vingegaard intr-un comunicat de presa.

Vingegaard va participa in Criterium Dauphine (6 – 11 iunie) si apoi va incerca sa isi apere trofeul in Turul Frantei (1 iulie – 23 iulie).

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.