blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Seriale

The Outsider/Strainul – Adaptare dupa romanul omonim de Stephen King

Cel mai recent serial adaptat dupa o carte de Stephen King, produs de HBO, un prim sezon de 10 episoade, creat de Richard Price, scenariul de Stephen King si Richard Price. Din distributie fac parte Ben Mendelsohn (Captain Marvel, Rogue One), Jason Bateman (Hancock), care regizeaza si primele doua episoade si Cynthia Erivo, recent nominalizata la Oscar.

Sinopsis
”Bazat pe romanul omonim scris de Stephen King, serialul dramă explorează investigația uciderii violente a unui băiat de 11 ani și circumstanțele misterioase din jurul acestei crime oribile.
Când cadavrul unui băiat în vârstă de 11 ani este găsit în pădurile din Georgia, detectivul Ralph Anderson lansează o investigație. Cu martorii și dovezile fizice indicând spre profesorul local și antrenorul de baseball Terry Maitland, Ralph face o arestare foarte publică, dar e șocant de aparenta indiferență a lui Terry de a-și ascunde crima.”

Nu a fost ceea ce ma asteptam, incepuse promitator, aveam sperante mari de la serial, fiind scris de Stephen King. A devenit plictisitor pe parcurs, twisturile nu m-au impresionat, nu a fost ceva cu care sa ma surprinda. Finalul a fost previzibil si nesatisfacator.

Cinematografie excelenta, imi place cum a fost filmat, multe cadre de filmare interesante, iti prezinta frumos emotia actorului. Iti da un feeling de misterios, iti ridica asteptarile, dar in momentul dezvaluirilor te lasa neimplinit. Actorii au fost alesi cu grija, chimia dintre ei a fost functionat bine, dar povestea nu a fost extraordinara, a lasat de dorit.

Stiu ca sunt diferente fata de carte, sper totusi cartea sa fie mai captivanta. In aceeasi perioada in care am urmatit Outsider, am vazut si primul sezon din The Sinner, care este mult mai bun.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.