Timp de citire 2 minute

La festivalul Comic-Con de la San Diego s-a lansat primul trailer pentru sezonul 10 din The Walking Dead. Serialul va reveni pe 6 octombrie 2019.

In prima parte a accestui sezon lupta se va duce in continuare impotriva Whisperers, tema centrala a trailerului fiind “We don’t wanna live in fear”. De aici vor fi multe conflicte intre comunitati si cei din tabara lui Alpha si Beta. Vedem marea pentru prima data, cel mai probabil acolo va fi comunitatea din Oceanside, vedem multe lupte, noi intrigi si evenimente si il vedem pe Negan, din ce in ce mai implicat, va avea un rol mai important fata de sezonul trecut. Michonne se saruta cu King Ezekiel, o referinta la benzile desenate unde cei doi au avut o relatie, iar la sfarsit tot pe Michonne o vedem cu bata de baseball a lui Negan, Lucille. Multe lucruri interesante, multe asteptari, mai este pana in octombrie, dar pana atunci vom avea 10 saptamani de anunturi, in fiecare saptamana vor fi anuntate mai multe detalii despre noul sezon.

Cel mai important anunt a fost faptul ca Michonne (Danai Gurira) va fi la ultimul sezon din The Walking Dead. Zvonurile circulau de multa vreme pe internet, iata ca avem si confirmarea oficiala. Dupa plecarea lui Andrew Lincoln (Rick Grimes) sau Lauren Cohan (Maggie Greene), asta e cea mai importanta plecarea din universul zombie creat de cei de la AMC.

S-a lansat si primul teaser trailer pentru primul film ce il va avea in prim plan pe Rick Grimes. Dupa iesirea din serial, Andrew Lincoln va aparea in cateva filme produse de AMC si Skybound ce vor fi exclusiv lansate in cinematografe. Nu se cunosc multe detalii deocamdata. Probabil se vor axa pe povestea lui Rick dupa ce a fost salvat de Jadis.

Fear The Walking Dead, al doilea serial din universul zombie, a fost reinnoit pentru sezonul 6. Serialul deocamdata se afla la finalul primei parti din sezonul 5. Partea a doua a sezonului 5 va reveni pe 11 august. Acum cateva luni s-a anuntat al treilea serial in acest univers. Nu are inca un titlu, este acum in curs de filmare in studiorile din Atlanta. Se va focusa pe urmarirea a doua tinere femei si a primei generatii de oamenii ce creste in apocalipsa deja stiuta. Unii vor deveni eroi, altii vor deveni antagonisti. In final, toti vor trece prin schimba importante, se vor maturiza si isi vor cimenta identitatile, fie ca sunt bune sau rele.

Tot la Comic-Con s-a discutat si despre un film care sa il aiba in rol principal pe Negan. Actorul Jeffrey Dean Morgan e foarte incantat de idee si spera sa se puna si in practica cat mai repede, deoarece “devin din ce in ce mai batran si nu stiu daca pot sa il mai joc pe Negan tanar”. Povestea filmului ar fi localizata inainte de invazia zombie si ar bazata pe seria limitata de benzi desenate de la Robert Kirkman, Here’s Negan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.