blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Romania nu reuseste surpriza cu Belgia | EURO 2024

Romania a fost invinsa sambata seara de Belgia cu 2-0, in al doilea meci de la Campionatul European 2024 din Germania.

Flashscore

Romania a fost luata prin surprindere si dupa 75 de secunde Belgia a deschis scorul, prin Y. Tielemans. A fost dat peste cap planul de joc si nu au reusit sa se adapteze. Intr-adevar, echipa Belgiei este mult mai valorica fata de Romania, dar jocul nationalei a suferit destul de mult. Stanciu nu prea s-a vazut in acest meci, apararea a fost stangace. Belgienii au presat mult si calitatea individuala si-a spus cuvantul. Am avut si ceva ocazii ratate inadmisibil, mai ales cea a lui Man.

sofascore

Edi Iordanescu trebuia sa mute mai repede si sa il scoata pe Denis Dragus, care nu prea a miscat in fata apararii belgiene, si daca il introducea pe Alibec, mai masiv de fel, ar fi avut mai multe sanse in fata lui Faes si a lui Vertonghen (care are 180 de ani). Sper sa fie mai inspirat in alegerea primul “XI” in ultimul meci din grupa.

Una peste alta, acum meciul cel mai important va fi cel cu Slovacia de miercuri in care cel putin cu un egal ne vom califica in optimile de finala.

Florin Nita a fost probabil cel mai bun jucator al Romaniei, dupa ce a scos mai multe suturi pe care scria “gol”. Nota 8 pentru Nita pe sofascore.com.

Hai Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.