blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Romania întâlnește Belgia | Ziua 9 | EURO 2024

Ieri am avut un nou Derby in cadrul grupelor de la Campionatul European intre Tarile de Jos si Franta, un meci dat la pace si incheiat nedecis, 0-0.

Ziua a inceput cu meciul din grupa Romaniei, Slovacia – Ucraina. Ucrainenii au avut o tresarire de orgoliu si au invins Slovacia dupa ce au fost condusi.

Ieri de asemenea am aflat si prima eliminata de la Euro 2024, Polonia care a fost învinsă destul de clar de Austria, 3-1, dupa ce fusese învinsă si de Tarile de Jos in prima etapa.

Ziua de azi, sambata, debuteaza cu meciul dintre Georgia si Cehia, care fac parte din grupa F. De la ora 16, pe ProTv si Voyo. Meciul se va disputa la Hamburg.

De la ora 19, tot din grupa F, se va disputa meciul dintre Turcia si Portugalia, cele doua vin cu victorii din prima etapa. Meciul se va disputa pe stadionul din Dortmund.

Si ziua se va termina cu meciul cel mai asteptat pentru toti romanii, Romania – Belgia, cel mai mare test pentru Nationala de pana acum. Meciul se va disputa la Koln, de la ora 22, pe ProTv si Voyo.

ProTv

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.