blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Filme, Seriale

Noutatile SkyShowtime Romania in luna Martie

SkyShowtime va aduce cateva productii de vazut in luna martie. Filmul care are cele mai multe nominalizari la Premiile Oscar va avea premiera pe streaming in Romania in data de 21 martie. Pe SkyShowtime vei găsi întotdeauna, în premieră, seriale și filme noi. Aruncă o privire asupra celor mai populare show-uri ale momentului.

Oppenheimer este un film biografic regizat de Christopher Nolan, care îl are în rolul principal pe Cillian Murphy, care il interpretează pe J. Robert Oppenheimer, fizicianul care a condus Proiectul Manhattan, responsabil pentru crearea primei bombe atomice. Filmul se bazează pe cartea American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, scrisă de Kai Bird și Martin Sherwin. (Din 21 martie)

Oppenheimer, povestea omului din spatele bombei atomice

Mary & George este o mini-serie istorică care prezintă povestea reală a lui Mary și George Villiers, o mamă și un fiu care au ajuns să fie amanții regelui Iacob I al Angliei și al Scoției. care prezintă povestea reală a lui Mary și George Villiers, o mamă și un fiu care au ajuns să fie amanții regelui Iacob I al Angliei și al Scoției. (Din 8 Martie)

Sexy Beast este un serial crime drama si este un prequel al filmului din 2000 cu același nume. Urmărește povestea de origine a personajelor Gal Dove, Don Logan și Teddy Bass, care devin implicați în lumea criminală din Londra în anii ’90. Serialul este scris de Michael Caleo și regizat de Doug Liman, David Caffrey, Alex Eslam și Stephen Moyer. (7 Martie)


Un Amore este un serial TV italian creat de Enrico Audenino și Stefano Accorsi, și spune povestea de dragoste dintre Alessandro și Anna, doi tineri care se întâlnesc în Spania în anii ’90 și își scriu scrisori timp de douăzeci de ani, reintalnindu-se in Bologna. In rolulire principale ii gasim pe de Stefano Accorsi și Micaela Ramazzotti, alături de alți actori precum Alessandro Tedeschi, Camille Dugay Comencini, Ottavia Piccolo și Andrea Roncato. Serialul este o comedie romantică-dramatică care explorează temele nostalgiei, destinului și ale alegerii. (Din 15 Martie)

Veronika este un serial TV original SkyShowtime, un thriller polițist cu o notă paranormală. Serialul urmărește povestea lui Veronika Gren, o polițistă și mamă a două copii, care se găsește implicată într-o serie de crime misterioase și înfricoșătoare, în care pare să aibă o conexiune cu victimele prin intermediul unor viziuni. Serialul este format din opt episoade și va fi disponibil în streaming pe SkyShowtime începând cu 22 martie 2024. (Din 22 martie)

Paw Patrol: The Mighty Movie este un film de animație din 2023, bazat pe serialul de televiziune Paw Patrol. Filmul este continuarea lui Paw Patrol: The Movie (2021) și urmărește aventurile cățelușilor din Paw Patrol, care primesc superputeri de la un meteorit magic și trebuie să oprească primarul Humdinger și complicea lui Victoria Vance, care vor să provoace haos în Adventure City. Filmul este regizat de Cal Brunker, care a scris scenariul împreună cu Bob Barlen, și are în distribuție vocile lui Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Kim Kardashian, Chris Rock, Lil Rel Howery, Serena Williams, James Marsden, Kristen Bell și Finn Lee-Epp. (Din 26 Martie)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.