blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Filme, Seriale

Noutatile Prime Video in luna Martie

Amazon Prime Video pregateste cateva productii interesante in luna Martie. Catalogul din Romania este destul de restrans, dar exista si productii care merita incercate, mai ales in aceasta luna.

Ricky Stanicky, o comedie cu John Cena si Zack Efron (7 martie)

  • Ricky Stanicky este o comedie americană care urmărește aventurile a trei prieteni de-o viață, care au inventat un personaj imaginar pe nume Ricky Stanicky, pe care îl folosesc ca scuză pentru năzbâtiile lor de-a lungul a două decenii.

Invincible se intoarce cu partea a 2-a a sezonului 2 (14 martie)

  • Prezintă povestea lui Mark Grayson (Steven Yuen), un adolescent care descoperă că are puteri superbe ca tatăl său, Omni-Man (JK Simmons), cel mai puternic supererou de pe Pământ. Partea a 2-a cuprinde ultimele patru episoade ale sezonului 2, care vor fi lansate. Partea a 2-a va urmări evoluția lui Mark ca Invincible, după ce a aflat adevărul șocant despre tatăl său și originea sa extraterestră.

Road House, un film cu Jake Gyllenhall in rol principal, regizat de Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith, Edge of Tomorrow) (21 martie)

  • Road House 2024 este un film de acțiune, o reinterpretare a filmului din 1989 cu același nume, și îl are în rolul principal pe Jake Gyllenhaal, care joacă rolul unui fost luptător UFC ce devine paznic la un bar de pe marginea drumului, unde lucrurile nu sunt ceea ce par.

Alte lansari:

  • My Big Fat Greek Wedding 3
  • Comedy Special Tig Notaro – Hello Again

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.