blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Filme, Seriale

Noutatile de pe Crime+Investigation in Februarie

Gypsy Rose Blanchard: Confesiuni din închisoare
Titlul original: The Prison Confessions of Gypsy Rose Blanchard
Premiera miercuri, 14 februarie, de la ora 23:00

Cine este de fapt Gypsy Rose Blanchard? Gypsy Rose a petrecut mulți ani într-o atmosferă de permanentă minciună, manipulare și teroare. În cele din urmă, nu a mai putut suporta și și-a ucis mama Dee Dee. Acum că a ieșit din închisoare, va putea spune despre ea însăși că este cu adevărat liberă?

Gypsy Rose Blanchard a îndurat ani întregi de suferință și umilință din partea mamei sale, afectate de o formă a sindromului Münchhausen. Anii de tortură au dus-o la extrem. Împreună cu iubitul ei, Nick Godejohn, și-a ucis mama în 2015, iar cazul a șocat America și a provocat o adevărată frenezie mediatică.

Femeia a pledat vinovată și a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, dar a fost eliberată mai devreme, în 2023. În această poveste, însă, nimic nu este ceea ce pare. Dee Dee a avut grijă să mențină o imagine idealizată a relației cu fiica ei, dar în spatele ușilor închise se aflau secrete pe care doar Gypsy Rose le poate dezvălui. Deși femeia a mai acordat interviuri în trecut, niciunul nu a fost ca acesta – este pentru prima dată când este pregătită să povestească ce s-a întâmplat cu adevărat.

Telespectatorii vor avea ocazia să descopere povestea inedită a vieții ei, ce a dus la uciderea mamei sale și să afle ce se va întâmpla cu ea în viitor. Gypsy Rose Blanchard va dezvălui noi informații despre suferința pe care a trebuit să o îndure din partea propriei mame și despre dorința psihopată a lui Dee Dee de a-și controla fiica. De asemenea, ea va povesti despre încercările sale de evadare și despre o tentativă anterioară eșuată de a-și ucide mama și pe ea însăși. De asemenea, va povesti despre relația ei dinamică cu Nick Godejohn.

Serialul include interviuri exclusive cu Gypsy Rose și cu persoanele apropiate anchetei, fotografii, videoclipuri și dovezi inedite, care vor oferi o nouă perspectivă asupra acestei povești complexe. Interviurile cu psihologi vor ajuta la înțelegerea modului în care anii de minciuni și manipulare și-au pus amprenta asupra psihicului lui Gypsy Rose și ce impact vor avea în continuare asupra viitorului ei.

La Interogatoriu Sezonul 2
Titlul original: Interrogation Raw
Premiera duminică, 25 februarie, de la ora 23:00

Cazurile penale pot fi câștigate sau pierdute în sala de interogatoriu. Succesul poate aduce dreptate victimelor, eșecul – eliberarea vinovaților. „La interogatoriu” este un nou serial despre crime adevărate care explorează răsturnările delicate de situație ale unora dintre cele mai fascinante interogatorii făcute vreodată.

Cele 12 episoade vor dezvălui fiecare tactică, fiecare moment decisiv care are loc între acei patru pereți. Detectivii implicați vor comenta scenă cu scenă înregistrările interogatoriilor, relevând adesea un joc cu miză mare de-a șoarecele și pisica. Tensiunea atinge cote maxime, deoarece, prin lege, niciun suspect nu este obligat să vorbească.

Cei care o fac se pot opri în orice moment. „La interogatoriu” este o cursă contra cronometru și totul este în joc.

Martorii crimei: probe digitale
Titlul original: Witness To Murder: Digital Evidence
Joia, de la ora 23:00

Această serie folosește elemente vizuale unice pentru a dezvălui crime în care o probă șocantă care ar putea fi descoperită doar în zilele noastre, cu mijloacele de investigație ultramoderne.

De la criminalul care a fost identificat pentru că a folosit Alexa pentru a reda muzică la locul crimei, până la crima care a fost rezolvată cu ajutorul unui FitBit care a numărat pașii victimei, acest serial va aborda crimele într-un mod inedit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.