Timp de citire 2 minute

Ultimele noutati in legatura cu filmele si serialele Marvel, Disney, Star Wars, National Geographic si cand vor fi disponibile pe Disney+

A aparut primul trailer pentru The Mandalorian, seria creata de Jon Favreau exclusiv pentru Disney+, disponibila din 12 noiembrie. Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) este in rolul principal.

Detalii noi despre What if…?, prima serie animata din Marvel Cinematic Universe, in care se vor explora cronologii alternative din MCU, printre care si un episod cu Peggy Carter in rolul lui Captain America.

In The Falcon and the Winter Soldier va reveni Daniel Bruhl, ca villain-ul principal, dar va reveni si Sharon (Emily VanCamp), nepoata lui Peggy Carter.

Kevin Feige a anuntat in premiera trei noi serii care vor face parte din Universul Cinematic Marvel si vor fi produse de Marvel Studios: Moonknight, She-Hulk si Ms. Marvel. Vor fi disponibile pe Disney+, dar nu se stie inca o data de lansare sau alte detalii despre distributie.

Intreaga colectie Star Wars va fi disponibila pe Disney+, iar Star Wars: The Rise of Skywalker, va fi disponibil pe Disney+ la un de la lansare.
Star Wars: Clone Wars va reveni cu episoade noi incepand cu Februarie 2020.
Diego Luna si Alayn Tudyk isi vor relua rolurile Cassian Andor, respectiv droidul BFF, K-2SO, intr-o noua serie Rogue One, care va fi un prequel.
S-a facut si anuntul oficial in care Ewan Mcgregor revine in rolul lui Obi Wan Kenobi intr-o serie neintitulata deocamdata.

Tot catalogul Pixar, toate seriile si filmele originale Disney Channel, precum si toate filmele facute vreodata de Disney vor fi disponibile pe Disney+ in aproximativ un an de la lansare.

Au anuntat primul trailer pentru filmul Lady and the Trump, in rolurile principale Tessa Thompson, Justin Theroux si Sam Elliott.

Jeff Golblum va avea o serie pe Disney+ formata din 12 epsioade intitulata The World according to Jeff Goldblum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.