Timp de citire 2 minute

Kit Harington se alatura Marvel Cinematic Universe! Actorul din show-ul Game of Thrones va face parte din distributia filmului The Eternals, alaturi de Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Bryan Tyree Henry, Salma Hayek, Lia Mchugh, Don Lee si fostul sau coleg din GoT, Richard Madden. Kit Harington va fi in rolul lui Dane Whitman, cunoscut ca Black Knight. Filmul se va lansa in noiembrie 2020.

Regizorul J.J. Abrams a prezentat pe scena la D23 Expo distributia din Star Wars: The Rise of Skywalker, impreuna cu R2-D2 si BB8 si un nou poster a fost dezvaluit pentru ultimul film Stars Wars, in care este arata o lupta intre Rey si Kylo Ren, in fata unei umbre a Imparatului Palpatine. Filmul se va lansa pe 20 decembrie 2019.

Ryan Coogler, regizorul Black Panther si Creed, a aparut pe scena alaturi de Kevin Feige si au anuntat data de lansare pentru Black Panther 2. 6 mai 2022.

Disney a dezvaluit si prima imagine ce o intruchipeaza pe Emma Stone in rolul Cruellei De Vil, in tinerete si inainte sa puna mana pe cei 101 dalmatieni. Actiunea se va petrece in anii ’70, in Londra. Din distribuie mai face parte Tessa Thompson.

Sterling K. Brown (This is us) si Evan Rachel Wood (Westworld) vor face partea din distributia filmului Frozen 2, care se va lansa pe 22 noiembrie 2019. Brown va fi vocea locotenentului Destin Matthias, iar Wood va fi vocea mamei Annei si a Elsei, Regina Iduna.

Disney a prezentat urmatorul film in care vor juca Dwayne Johnson si Emily Blunt, Jungle Cruise. The Rock joaca in rolul unui capitan de nava ce pleaca intr-o misiune de gasire a unui copac cu puteri vindecatoare, impreuna cu sora sa (Emily Blunt) si sotul acesteia (Jack Whitehall).Filmul va debuta in cinematografe pe 11 octombrie 2019.

Pixar a prezentat noi detalii despre filmele pe care le va lansa in viitorul apropiat. Jamie Foxx, Tina Fey, Daveed Diggs, Phylicia Rashad si Questlove vor face parte din distributia noul film de animatie Soul. Povestea filmului este despre suflete si locul de unde vin ele si despre toate lucrurile care te fac ceea ce esti. Data de lansare in cinematografe este 19 iunie 2020.
Tom Holland si Chris Pratt au fost pe scena pentru dezvaluirea ultimelor imagini din animatia Onward, film din distributia caruia mai fac parte si Julia-Louis Dreyfus si Octavia Spencer. Filmul prezinta povestea a doi frati care pleaca intr-o calatorie pentru a descoperi daca magia inca exista. Filmul se va lansa pe 6 martie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.