blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Filme

John Wick. Chapter 4. – Baba Yaga reloaded.

“Cei care tin cu dintii de viata, mor. Cei care tin cu dintii de moarte, trăiesc.”

DIVERSE DETALII POT CONTINE SPOILERE.

Un film care dureaza 170 de minute te baga un pic in priza, te astepti la multe scene de actiune si cam asa a fost si minutele au trecut destul de repede. Nu dureaza mult pana la prima scena de actiune, unde evident, John Wick isi demonstreaza inca o data calitățile de killer innascut.

Nu prea sunt lucruri sa nu iti placa la acest film, dupa cum am zis, poate durata lui, unele scene fiind puțin lungite inutil, dar per total, un film antrenant.

Povestea este simpla, nu are multe artificii, nici nu are rost intr-un film de genul asta. Trebuie doar sa stai linistit in scaun si sa admiri scenele de lupta, scenografia si cascadoriile.

CGI-ul scârțâie la anumite faze, se vede destul de bine in cateva momente, dar nu este foarte deranjant. Unele scene de lupta sfideaza logica, dar ce mai conteaza cand te distrezi la genul asta de action movie.

Bill Skarsgaard si-a jucat foarte bine rolul, buna alegere au facut pentru villan-ul acestui film. Desi e amuzant ca au pus un actor suedezo-american sa joace rol de marchiz francez, dar el si-a demonstrat talentul si consider ca este un actor extrem de subestimat. Inca nu si-a primit marele sau rol. De urmarit pe viitor ce proiecte isi alege

Spre final, imi place ca nu s-au dus in cacaturilea alea de finaluri de la filmele Marvel, in care raufacatorul esti un geniul neinteles si se mantuieste. Aici, Un villain isi gaseste sfarsitul. Punct.

M-am distrat la scenele de actiune, m-am intrista pe final. Astept viitoarele proiecte din universul John Wick. Deja se discuta despre John Wick, Chapter 5. Nu este de mirare, avand in vedere succesul lui de la Box Office, 250 mil. dolari pana astazi, la un buget de 100 de mil. de dolari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.