blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Italia eliminata, Germania merge mai departe. Azi intra in scena Anglia si Spania.

O noua zi de fotbal ne așteaptă in aceasta zi calduroasa de duminica. Ieri, Italia a fost eliminata de Elvetia dupa o prestație mediocra, in nota lor de pana acum. Norocul nu a mai tinut cu ei, dupa ce si in grupe au jucat execrabil.

S-a terminat drumul campionei en-titre si Elvetia se califica in sferturile de finala unde va juca in invingatoarea dintre Anglia si Slovacia.

Germania si Danemarca s-au intalnit in meciul serii, intrerupt la un moment dat de fenomene meteorologice extreme. A plouat cu gheata la un moment dat. Meciul a fost care pe care in prima parte. Nemtii au avut un gol anulat in prima repriză. In a doua repriză si Danemarca a avut un gol anulat si la faza imediat urmatoare, arbitrul Michael Oliver a acordat penalty pentru Germania. Dupa asta, nemtii au avut un meci usor si in final au câștigat cu 2-0, desi au avut si mai multe ocazii. Vor intalni castigatoarea dintre Spania si Georgia.

Astazi de la ora 19, Anglia va întâlni Slovacia la Gelsenkirchen. Anglia trebuie sa isi schimbe jocul daca vrea sa treaca mai departe.

In ultimul meci al zilei, Spania întâlnește Georgia. Spaniolii vin cu moral bun dupa 3 victorii in grupe si fara gol primit. Singura echipa cu palmares perfect in grupe. Georgia se afla pe un val de entuziasm dupa victoria impotriva Portugaliei si calificarea din grupe in premiera. Meciul se disputa pe stadionul din Koln, de la ora 22.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.