blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Incepe etapa a doua din faza grupelor | EURO 2024

Astazi, 19 iunie, runda 2 incepe si revenim la 3 meciuri pe zi. Grupa A revine cu 2 noi meciuri si se va juca si primul meci din a doua etapa a grupei B.

Turcia si Georgia s-au incins in probabil cea mai spectaculoasa partida de pana acum de la CE, 3-1 pentru turci in final. Portugalia a invins aseara Cehia cu 2-1.

Prima etapa nu a fost plina de foarte multe surprize, dar a fost plina de goluri. Cele mai mari surprize s-au petrecut in grupa Romaniei, unde tricolorii au invins Ucraina, la scor de stat acasa, 3-0. In cealalta partida a grupei, Slovacia a invins Belgia, o echipa a belgienilor un pic cam stearsa, desi au avut si 2 goluri anulate de VAR. Franta, Germania, Anglia, Italia, Spania toate au castigat, unele mai chinuit, altele si-au dezmembrat adversarii.

Acum ca echipele s-au obisnuit cu atmosfera, cu fanii, cu competitia urmeaza o noua etapa de infruntari de calibru. Vom avea un derby latin intre Spania si Italia, France va intalni Tarile de Jos si bineinteles, cel mai asteptat meci pentru romani, Belgia – Romania, sambata de la ora 22. Avem o sansa reala de a ne califica din grupe si trebuie sa profitam de forma de moment si de entuziasmul si determinarea aratate la meciul cu Ucraina.

Meciurile zilei de Miercuri, 19 iunie sunt:

Ora 16, Croatia – Albania, Voyo si PROTV

  • Ambele echipe vin invinse din prima etapa, va fi un meci al amaratilor din aceasta grupa.

Ora 19, Germania – Ungaria, Voyo si PROARENA

  • Germania va cauta sa capitalizeze pe victoria distrugatoare din meciul cu Scotia si sa isi asigure calificarea in optimi.

Ora 22, Scotia – Elvetia, Voyo si PROTV

  • Scotia poate va arata ceva in acest meci, pentru ca in meciul cu Germania au fost bataie de joc a nemtilor. Elvetia va cauta victoria ca sa fie relaxati in ultima etapa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.