blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Filme

Ghosted (2023) – Fermierul Chris si Ana Cosanzeana | AppleTV+

Ghosted, film original AppleTV+, din pacate nedisponibil in Romania. Dar cine vrea, se descurca sa il vada. Filmul este regizat de Dexter Flecher, cunoscut pentru Eddie the Eagle si Rocketman. In rolurile principale sunt Ana de Armas si Chris Evans.

O comedie draguta, piperata cu cateva glumite si ceva umor englezesc, in care Ana de Armas e in rolul macho de agenta care bate si omoara tot si Chris Evans e cel vulnerabil si salvat de la moarte. El e printesa si ea este cavalerul pe un cal alb. Dupa ce a terminat cu rolul lui Captain America, Evans nu prea a mai avut roluri interesante, in miniseria Defending Jacob tot de la Apple a facut un rol interesant, in rest, doar roluri prostesti. Precum cel din acest film.

Ana de Armas isi croieste o cariera. Incet, dar sigur. A trecut de la telenovele spaniole la filme americane. Rolul care a consacrat-o, care a adus-o in atentia publicului larg, a fost din Knives Out, apoi No Time to Die si apoi a jucat rolul lui Marylin Monroe in Blonde, unde a primit si o nominalizare la Oscaruri.

Povestea e subtire si simpla, sunt multe scene de actiune sa atraga publicul dornic de astfel de scene. Nu mi-au displacut, au fost destul de antrenante, desi fortate pe alocuri. Au fost cateva cameo-uri amuzante, o mica reuniune din Marvel Cinematic Universe.

Per total este un film slab de care te poti lipsi.

Nerecomandat.

Rating: 1 out of 5.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.