Timp de citire 2 minute

David Ornstein, guru-ul informatiilor din fotbal de la The Athletic, a anunțat ca Frank Lampard, ultima oara la Everton (nu cu prea mare succes) va fi instalat antrenor interimar la Chelsea pana in vara. Fabrizio Romano nu s-a lasat mai prejos si a venit si el cu propriile informatii.

In tot acest timp, marele sef, Todd Boehly, a.k.a Todd Bulă (credit Andy Stănescu), continua cautarea antrenorului perfect pentru un proiect pe termen lung. J. Nagelsmann sau Luis Enrique ar fi favoritii. Aia l-au refuzat pe Todd si ca sa nu rămână ca fraierul cu un secund noname, a ales varianta “Nicollo Napoli” sau “Gigi Mulțescu.” Sau Roy Hodgson, ca tot e mai la moda acum. Sam Allardyce era si el disponibil. Imi vin multe referinte din fotbalul românesc, ceea ce este trist sa compar aceste situatii.

Marea greseala a lui Boehly a fost demiterea lui T. Tuchel. Jucatorii nu au primit foarte bine vestea, fiind un antrenor popular printre jucatori si nu l-au acceptat pe Graham Potter, noul antrenor adus pe bani grei de la Brighton. Nici acum nu inteleg de ce a ales sa lase echipa aia si sa vina in mijloc de sezon la Chelsea.

A venit perioada de transferuri din ianuarie unde capetenia de pe Stamford bridge a aruncat cu bani in stanga si in dreapta, si cu ani multi in contractele jucatorilor.

Alergarea aia dupa Enzo Fernandez, aducerea lui cu orice pret nu a ajutat la atmosfera din echipă, cu multi jucatori in vestiar, cu un antrenor neobisnuit cu asemenea caractere, finalul poveștii a fost premediat. Potter a fost excomunicado.

Spre binele lui Chelsea, o echipă pe care nu am simpatizat-o in vreun fel, sper ca Lampard sa faca ceva treaba pana la final. Altfel, reputația lui de antrenor va fi si mai scazuta de cat este acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.