blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Gaming

Football Manager 2020 (Teaser Trailer)

S-a dezvaluit primul teaser pentru noul joc de fotbal simulat, Football Manager 2020. Jocul se va lansa in luna noiembrie, fara a se sti deocamdata o data exacta. In perioada urmatoare, mijlocul lunii septembrie, se vor anunta si noile imbunatatiri si tehnologii pe care le va avea viitorul joc. De obicei, lansarea jocului are loc in prima parte a lunii noiembrie.

Conform lui Miles Jacobson, FM 2020 va fi disponibil pe PC/Mac via Steam si GoogleStadia, iOs si Android pentru telefoane si tablete si pe Nintendo Switch. Nu sunt deocamdata planuri de lansare a jocului pe PlayStation sau Xbox. Pe Google Stadia vor fi tehnologii exclusive pentru aceasta platforma,
precum utilizarea puterii cloud-ului si a centrelor de date Google pentru a asigura procesarea mai multor meciuri in paralel utilizand latime de banda impartita in intreg sistemul si posibilitatea de incarcarea a mai multor ligi.

Jocul poate fi acum precomandat pe Steam, iar cei de la Sports Interactive ofera o reducere de 10% si vei primi jocul beta cu doua saptamani inainte de lansare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.