blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

EURO 24 | Ziua 9 | Incepe a treia etapa din grupe

S-a incheiat si a doua etapa a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania. Bilantul Romaniei de pana acum este de 1 victorie si o infrangere, dar ramane pe primul loc datorita golaverajului. Toate echipele din grupa Romaniei au cate 3 puncte.

Romania nu a mai reusit un meci mare ca in disputa cu Ucraina, dar nu a fost nici cel mai prost meci. Nu au putut tine piept belgienilor si speranta noastra acum sta in meciul cu Slovacia, unde cu minim un egal ne calificam in optimele de finala.

In aceasta etapă am avut 2 derby-uri de valoare intre Italia – Spaniasi Tarile de Jos – Franta, dar in care nu s-a marcat foarte mult. Multe surprize nu prea au fost, fata de prima etapa. Majoritatea echipelor favorite si-au câștigat meciurile. Dar am avut multe goluri extraordinare, din afara careului, de la mare distanta. Dar in acelasi timp si multe autogoluri.

Astazi incepe etapa a 3-a si ultima din faza grupelor si se intalnesc echipele din Grupa A. Ambele meciuri vor fi de la ora 22.

Germania, calificata matematic in optimi, si Elvetia aproape calificata, se intalnesc de la ora 22, pe PROTV si Voyo. Meciul se disputa la Frankfurt.

In celalalt meci, care se disputa tot de la ora 22, dar pe PRO ARENA si Voyo, se intalnesc 2 echipe cu sanse mici de calificare, Scotia si Ungaria. Meciul se disputa la Stuttgart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.