blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

EURO 2024 | Ziua 4, ziua Romaniei.

Au trecut deja 3 zile de Euro 2024 si a venit vremea echipei nationale a Romaniei sa intre in scena. Va intalni Ucraina, de la ora 16, pe Protv si Voyo.

Duminica s-au disputat 3 meciuri, un meci din grupa D, Polonia – Tarile de Jos si doua meciuri din grupa C, Slovenia – Danemarca si Serbia – Anglia.

Tarile de Jos a invins Polonia aproape de finalul meciului, o Polonie fara Lewandowksi sau Milik. Weghorst, fostul jucator de la Man United, care a inscris la Cupa Mondiala impotriva Argentinei, a adus golul victoriei. O miscare inspirata din partea lui Ronald Koeman.

Slovenia a tinut in sah Danemerca, care a inscris prin Eriksen, la 3 ani de la atacul de cord pe care l-a suferit la Euro 2020 pe terenul de joc. A fost declarat si Omul meciului. Pentru sloveni a marcat Erik Janža.

In ultimul meci al serii, Anglia a intalnit Serbia pe care a invins-o prin golul lui J. Bellingham. Desi au controlat mare parte din meci, pe final, englezii cam erau sa o comita si sa primeasca gol. A fost si o faza controversata, un penalty neacordat la Mitrovic, care a fost clar din punctul meu de vedere.

Astazi in sfarsit vom asista la primul meci la un Campionat European, dupa 8 ani, al Romaniei. Pe stadionul din Munchen, Romania va intalni Ucraina de la ora 16. Meciul va conta pentru Grupa E.

Celelalte meciuri ale zile sunt

ora 19, Belgia – Slovacia, Grupa E

ora 22, Austria – Franta, Grupa D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.