blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

EURO 2024 | Tabloul sferturilor de finala

Marti s-au disputat ultimele optimi de finala de la Campionatul European de fotbal din Germania 2024. Romania a fost invinsa cam drastic de Tarile de Jos cu 3-0. Golurile au fost inscrise de Cody Gakpo si Donyell Malen (x2). Tarile de Jos s-au calificat in sferturile de finala.

In ultimul meci al zilei, in ceea ce parea a fi o victorie pentru Austria in fata Turciei, lucrurile au stat diferit. Turcia a inceput puternic si a dat gol din secunda 57. Austriecii, condusi de Ralf Rangnick, au plecat practic de la 0-1 si au alergat dupa egalare. Egalare pe care nu au reusit-o si tot turcii, cu Montella pe banca lor tehnica, au inscris pentru 0-2 in minutul 59 prin acelasi Demiral care a inscris si primul gol. Turcii au controlat meciul. Austriecii au reusit si ei pana la urma sa inscrie un gol, dar nu a mai fost de ajuns. In ultimul minut au fost chiar pe punctul de a egala la ultima faza, dar s-a opus extraordinar portarul turc Mert Günok. Turcia se califica in sferturile de finala unde va intalni Tarile de Jos

Dupa disputarea ultimelor meciuri din optimile de finala, acum avem tabloul complet al sferturilor de finala de la acest Campionat European.

  • Spania – Germania, Stuttgart, 5 iulie 2024, Ora 19
  • Portugalia – Franta, Hamburg, 5 iulie 2024, Ora 22
  • Anglia – Elvetia, Düsseldorf, 6 iulie 2024, Ora 19
  • Tarile de Jos – Turcia, Berlin, 6 iulie 2024, Ora 22

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.