blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

EURO 2024 | Stim semifinalele de la Campionatul European

Faza sferturilor de finala de la Campionatul European de Fotbal a inceput pe 5 iulie cu intalnirea dintre Spania, probabil cea mai in forma echipa de la acest turneu si tara gazda, Germania. A fost o reeditare a finalei de la EURO 2008, cand Spania a invins Germania cu 1-0 prin golul lui Fernando Torres.

Al doilea meci de pe 5 iulie din sferturile de finala de la EURO s-a disputat intre Franta si Portugalia, o alta reeditare de finala, de la EURO 2016, cand Portugalia a invins Franta la ea acasa. De data aceasta, Franta s-a prezentat un pic mai bine, desi per total la acest turneu joaca ca niste amatori. Mbappe, zorro al Frantei, nu se afla in cea mai buna forma, probabil agitatia din jurul plecarii gratis de la PSG nu i-a priit. Francezii au trecut de portughezi la loviturile de departajare. Cristiano Ronaldo nu a existat. Totusi un record de remarcat este ca a ajuns la 30 de aparitii la un turneu final european, urmat de colegul sau, un alt batranel, Pepe, cu 23.

Prima semifinala se va disputa intre Spania si Franta, marti, 9 iulie, pe Munich Football Arena, de la ora 22:00

In a doua semifinala vom intalni Anglia, care a trecut cu ceva noroc de Elvetia, la loviturile de departajare si Tarile de Jos, care a trecut cu mare greutate de Turcia, surpriza fazelor eliminatorii de la Euro.

A doua semifinala se va juca intre Anglia si Tarile de Jos, miercuri 10 iulie, pe BVB Stadion Dortmund de la ora 22:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.