blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

EURO 2024 | Incep sferturile de finala la Campionatul European

Ne apropiem din ce in ce mai mult de finalul acestui turneu final fotbalistic. Astazi incep sferturile de finala, cu primele 2 meciuri, Spania – Germania si Portugalia – Franta. Maine se vor incheia sferturile de finala cu Anglia – Elvetia si Olanda – Turcia.

Spania, cea mai in forma echipa de la acest campionat european va intalni gazda Germania, pe stadionul din Stuttgart, de la ora 19. Spania a primit un singur gol pana in aceasta faza, si ala a fost un autogol in meciul cu Georgia. Germania joaca bine, sunt sanse foarte mari sa ii scoata pe spanioli. Pare ca Nagelsman a gasit formula castigatoare. Spania a inscris 9 goluri, Germania a inscris 10 goluri. In meciul asta e posibil sa joace mai conservator, mizele fiind din ce in ce mai mari.

In meciul serii avem reeditarea finalei de la EURO 2016, unde Portugalia va intalni Franta. Franta lui Deschamps joaca slab, la acest campionat nici nu reusesc sa inscrie. Au in dreptul lor trei goluri, unul din penalty si 2 autogoluri. Portugalia are un parcurs bun desi au trecut cu greu de Slovenia in optimile de finala, si fara aportului lui Cristiano Ronaldo, care joaca la nivelul campionatului Arabiei Saudite.

Meciul se va disputa de la ora 22, pe stadionul din Hamburg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.