Timp de citire 2 minute
  • Will Poulter, actorul din Black Mirror: Bandersnatch si The Revenant, a fost distribuit intr-un rol principal in viitoarea serie The Lord of the Rings de pe Amazon. Nu se stie deocamdata ce personaj i-a fost atribuit. Seria Lord of the Rings va fi dezvoltata de Amazon Prime, dupa ce au achizitionat drepturile de ecranizare a romanelor lui J.R.R Tolkien pentru 250 milioane de dolari si va avea in jur de 5 sezoane. Se zvoneste ca va aparea in anul 2021, iar primul sezon ar avea 20 de episoade.
  • A aparut trailerul pentru Bad Boys For Life. Filmul se va lansa pe data de 17 ianuarie 2020 in cinematografe. Will Smith si Martin Lawrence revin in rolurile lor celebre ca Mark Lowrey si Marcus Burnett pentru o ultima runda incendiara de munca politista adevarata.
  • Serialul Watchmen de pe HBO va aparea pe data de 20 octombrie 2019. Povestea serialului va fi una originala bazata pe benzile desenate cu acelasi nume, create de Alan Moore. Actiunea serialului se petrece intr-un univers alternativ diferit de povestea din benzile desenate, in care supereroii din viata reala sunt tratati ca nelegiuti. Regina King, castigatoare de Oscar, este actrita principala in rolul Angelei Abar, care poarta doua masti, una de detectiv in politia din Tulsa si cealalta de mama a trei copii. Jeremy Irons (The Borgias) mai face parte din distributie.
  • Netflix a lansat trailerul pentru intreaga franciza “Criminal”, o antologie in 12 episoade, impartita in patru parti, in patru tari diferite, Franta, Marea Britanie, Spania si Germania, si cu cate trei episoade pe fiecare tara. Actiunea se va petrece in integritate in locul dedicat politiei pentru interogarea infractorilor. Este un joc dramatic de-a soarecele si pisica ce se va concentra pe conflictul mental intens dintre politist si suspectul in cauza. Printre actorii care vor face parte din distributie ii regasim pe David Tennant (Doctor Who, Jessica Jones) si Hayley Atwell (Agent Carter, Captain America: The First Avenger). Episoadele din fiecare tara vor fi in limba proprie, iar regizorii si scenaristii vor fi din tarile respective. Seria se va lansa pe 20 septembrie.
  • Amazon a anuntat distribuirea unui nou actor in serialul Homecoming, bazat pe podcastul cu acelasi nume, castigator de Oscar si Glob de Aur, Chris Cooper, pentru sezonul 2. Este cunoscut pentru rolurile sale din American Beauty, Adaptation, The Bourne Identity si seria de pe Hulu, 11.22.63. Julia Roberts, actrita principala din sezonul 1, nu se va intoarce pentru sezonul 2. Nu se stie inca o data de lansare, dar se preconizeaza ca ar fi noiembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.