Timp de citire 2 minute
  • A aparut trailerul pentru filmul El Camino, de la creatorul si regizorul Breaking Bad, Vince Gilligan, care se va lansa in data de 11 octombrie 2019 pe Netflix. Filmul prezinta povestea lui Jesse Pinkman dupa ce a evadat din mana traficantilor de droguri si acum politia este pe urmele sale.
  • Joker, filmul regizat de Todd Phillips (The Hangover), se va lansa in cinematrografele din Romania pe 4 octombrie in format 2D. Acesta este ultimul trailer aparut, in care il vedem pe Joaquin Phoenix in rolul lui Joker. De asemenea, in film va fi si Robert de Niro, in rolul unui prezentator de televiziune.
  • S-a lansat primul teaser pentru The New Pope, o noua serie de la HBO, in care apare Jude Law, in rolul celebru de primul Papa american din The Young Pope, si John Malcovich, urmatorul Papa de la Vatican. Seria este creata, scrisa si regizata de Paolo Sorrentino. Sharon Stone si Marilyn Manson vor aparea in calitate de invitati in anumite episoade. Primele doua episoade vor fi lansate la Festivalul de Film de la Venetia, nefiind inca o data de lansare oficiala pentru aceasta serie.

Noutatile lunii septembrie pe Netflix Romania:
FILME: Spiderman: Homecoming, Men in Black, Despicable Me 3, Baby Driver, Dirty Dancing, Paranormal Activity 4, Between Two Ferns: The Movie, Eat Prey Love.
SERIALE: Elite (sezonul 2), Disenchatment (sezonul 2), Explained (sezonul 2), Brooklyn Nine-Nine (sezonul 5), The Good Place (sezonul 4), The Politician, Locked up (sezonul 4)
STAND-UP: Bill Burr: Paper Tiger, Jeff Dunham: Beside Himself

Noutati pe HBO Max in septembrie:
SERIALE
The Shop, sezonul 2, episodul 3.
Manifest, sezonul 1 – In aceasta drama plina de mister, un avion dispare in mod inexplicabil in timpul unui zbor transoceanic si reapare la 5 ani dupa ce a fost declarat disparut.
Get Shorty, doua sezoane – Serialul il prezinta pe Miles Daly, un asasin din Nevada, care incearca sa-si schimbe profesia si sa devina producator de filme la Hollywood.
The Deuce, sezonul 3 – exploreaza lumea brutala si tumultoasa din New York-ul anilor ’70, perioada de pionierat a industriei sexuale americane ce valorează astazi miliarde de dolari.
FILMEWhat happened on September 11, Ocean’s 8, Maze Runner: The Death Cure, Ralph breaks the internet, Alice in Wonderland, Alice Through the Looking Glass, Night at the Museum, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian, World Trade Center.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.