Timp de citire 2 minute

Anul viitor va incepe productia pentru The Matrix 4! Dupa multi ani de incercari, cei de la Warner Bros. vor face un nou film Matrix, Keanu Reeves si Carrie-Ann Moss revenind in rolurile lor celebre ca Neo, respectiv Trinity. Lana Wachowski va regiza si va scrie scenariul filmului. Nu se stie inca o data de lansare.

Spider-Man nu va mai face parte din Marvel Cinematic Universe! Sony si Disney nu au ajuns la o intelegere in privinta productiei si a profiturilor urmatoarelor filme, astfel Kevin Feige nu va mai fi la carma viitoarelor productii, povestea va continua dupa evenimentele din Far From Home, dar fara vreo referinta la Avengers sau Tony Stark. Disney a decis aceasta separare, deoarece dorea o impartire egala a profiturilor, iar cei de la Sony nu au fost de acord. Tom Holland si regizorul Jon Watts mai au contract cu Sony pentru inca doua filme.

Urmatorul film James Bond, ultimul film pentru Daniel Craig, se va numi No Time to Die si se va lansa pe 8 aprilie 2020. Este al 25-lea film din seria 007 James Bond, intreaga franciza incasand 7.05 miliarde de dolari, fiind a patra cea mai profitabila din toate timpurile.

Zilele aceatea (20 august – 24 august) se desfasoara cea de 10-a editie a celei mai mari conventii de jocuri din Europa, Gamescom, in orasul Cologne, Germania. Xbox, Playstation, Google si Nintendo au anuntat ultimele lansari si viitorul lor in industria gamingului. Printre anunturi: Yakuza Remastered Collection, Death Standing, Everspace 2, Darksiders Genesis sau Little Nightmares 2. Alte studiorui de dezvoltare de jocuri prezente sunt 2K Games, 505 Games, Bandai Namco, Bethesda, Capcom, CD Projekt Red, Deep Silver, Electronic Arts, Square Enix, THQ Nordic, Ubisoft, and Wargaming. 

Vineri, 23 august, incepe D23-Expo, conventia bianuala a celor de la Disney, in care vor fi prezentate noutatile in materie de parcuri tematice, teasere pentru viitoarele filme Marvel, stiri despre noul lor serviciu de streaming Disney+ si productiile ce vor fi disponibile pe aceasta platforma, incepand cu 12 noiembrie. (doar in SUA)

Serialul Ballers, cu Dwayne Johnson in rol principal, va ajunge la final odata cu sezonul 5. Ballers prezenta lumea jucatorilor de fotbal din NFL si a persoanelor din anturajul lor, agenti si consultanti financiari. Din distributie mai fac parte John David Washington (BlacKKKlansman), fiul lui Denzel Washington, Andy Garcia, Russell Brand sau Rob Corddry. Sezonul 5 debuteaza pe HBO si HBO Go pe 26 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.