Timp de citire < 1 minute

Cateva dintre stirile din entertainment din ultimele zile:

Andy Serkis, interpretul lui Smeagol din trilogia Lord of the Rings si Klaw din Black Panther, va fi regizorul celui de-al doilea film Venom, ce va fi lansat pe 2 octombrie 2020.

D.B. Weiss si David Benioff, creatorii serialului fenomen, Game of Thrones, au semnat un contract exclusiv cu Netflix pe o perioada de 5 ani, in valorea de aproximativ 300 milioane de dolari. Acestia vor produce, scrie si regiza mai multe seriale si filme noi pentru platforma de streaming. Toate marile companii de entertaiment s-au luat pentru cei doi, Netflix castigand lupta. Cei doi se axeaza in acest moment pe productii din universul Star Wars.

Robert De Niro si Leonardo DiCaprio vor juca impreuna intr-un film de Martin Scorsese. Killer of the Flower Moon, un film bazat pe romanul Killer of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI in care se investigheaza uciderea a peste 20 de nativi americani in Oklahoma, dupa ce s-a gasit petrol pe taramurile lor. Va fi pentru prima data cand cei doi vor juca impreuna intr-un film de Scorsese, desi fiecare in parte au aparut in multe productii de Scorsese, dar niciodata impreuna. (De Niro in 9 filme, DiCaprio in 5)

Disney va relansa o parte din francizele obtinute odata cu achizitionarea Fox, precum Planet of the Apes, Die Hard, Alien, X-Men sau Fantastic Four. CEO Disney a declarat ca va face o prioritate din Planet of the Apes, Die Hard va fi de asemenea relansat, iar proiectul celor de la Fox inainte de achizitie, McClane, nu va mai fi lansat in cinematografe. De asemenea, s-a anuntat ca va fi un Aladdin 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.