blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Drumul Romaniei se opreste in Optimi | EURO 2024

Romania a fost invinsa de Tarile de Jos cu 3-0 in optimile de finala de la Campionatul European de fotbal. Drumul Romaniei si visul frumos s-au terminat. Dar ramanem cu o echipa. Ceea ce Romania nu a mai avut de mult.

Pe stadionul din Munchen, unde Romania a inceput extraordinar acest turneu, cu acel rezultat de 3-0 in fata Ucrainei si cu golul fantastic al lui Nicusor Stanciu, echipa nationala si-a aratat limitele fotbalului practicat si al sistemului sportiv din Romania si a clacat in fata unei echipe pragmatice a Tarile de Jos, care nu neaparat au jucat cel mai bun fotbal al lor, dar au fost eficienti si insistenti. Noi am destul de vulnerabili pe faza defensiva. Dar cercul s-a incheiat. Am inceput cu un 3-0 pe acest stadion si am terminat cu 3-0 pe acelasi stadion. Peste 25.000 de mii de romani au fost in tribune sa sustina aceasta nationala care poate pune bazele unor viitoare campanii de succes.

Ramanem cu victoria si abundenda de spectatori de la meciul cu Ucraina, ramanem cu goluri frumoase si cu faptul ca am castigat o grupa de calificare si o grupa a unei turneu final. Ramanem cu calificarea in optimi de finala, ceea ce nu se mai intamplase sa iesim din grupe de 24 de ani. Ramanem cu speranta ca vom reusi sa ne calificam la fiecare turneu final, daca avem grija sa investim in viitorul fotbalului romanesc.

Hai Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.