blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Seriale

Desenele copilariei | X-Men: The Animated Series | Recenzie

Marvel Studios a decis cu ceva timp in urma sa readuca la viata una dintre cele mai populare productii animate din anii ’90, X-Men: The Animated Series, difuzate de Fox Kids la vremea respectiva.

X-Men: The Animated Series, difuzat între 1992 și 1997, a fost o piatră de hotar în adaptările animate ale benzilor desenate și a avut un impact profund asupra societății și culturii pop. Serialul a introdus o generație întreagă de fani în universul X-Men, prezentând personaje model precum Wolverine, Cyclops și Storm si Professor Xavier într-un format placut și captivant.

Prin intermediul poveștilor sale, “X-Men: The Animated Series” a oferit o perspectivă asupra marginalizării și a luptei pentru acceptare, reflectând problemele sociale ale timpului. Desi, copil fiind, poate nu observai astfel de teme sau abordari, doar te bucurai de spectacolul vizual cu supereroi. Privind in retrospectiva, intelegi ce incerca sa transmita acest serial de animatie.

Animatia a influențat numeroase alte seriale și filme, stabilind un precedent pentru modul în care poveștile cu supereroi pot fi prezentate. Costumele și stilul vizual al personajelor au devenit memorabile, iar tema muzicală a serialului este recunoscută și astăzi, si o recitai ca pe o poezie.

Serialul X-MEN: ’97 este o continuare așteptată cu nerăbdare, o noua iteratie si o revenire la originile care au atras o multidudine de fani catre genul asta de animatii cu supereroi.

Primele 2 episoade din X-MEN: ’97 au fost lansate pe Disney+ pe 20 martie.

X-Men: The Animated Series (1992) on IMDb

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.