blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Filme, Seriale

Cifrele din spatele ecranului – 4 aprilie

Ultimul weekend din martie a adus premiera unui nou film din universul Monstrilor creat de Legendary impreuna cu Warner Bros, Godzilla v Kong: Un nou imperiu. Si a avut un debut foarte bun, peste asteptari la nivel mondial. In România a debutat pe primul loc cu 267.653 dolari la un număr de 37.477 mii de spectatori. Dune 2 a coborât pe locul 3, la 5 saptamani de la lansare.

Pe locul 2 se afla animatia Kung Fu Panda 4 care inca are incasari decente in a 3-a saptamana de la lansare. Arthur The King, un film cu Mark Whalberg, proaspat lansat weekendul trecut, a debutat pe locul 4.


In acest weekend la cinematografele din Romania vom avea lansarile a 6 filme, printre care cel mai interesant pare a fi filmul regizat de Dev Patel (Slumdog Millionaire) si in care are si rolul principal, Monkey Man Trailer. Alte filme care se lanseaza in acest weekend sunt:

 • Une année difficile, Trailer
  • Doi escroci îngropați în datorii se infiltrează într-un grup de activiști de mediu pentru mâncarea și băuturile gratuite care le sunt oferite.
 • The First Omen, Trailer
  • Doi escroci îngropați în datorii se infiltrează într-un grup de activiști de mediu pentru mâncarea și băuturile gratuite care le sunt oferite.
 • Big Trip 2: Special Delivery, Trailer
  • Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.
 • Jeff Koons: A Private Portrait Trailer
  • Jeff Koons este considerat unul dintre cei mai influenți, populari și controversați artiști din ultimii 30 de ani.
 • Bogyó és Babóca 6. – CsengettyűkTrailer
  • Cele mai recente aventuri ale micilor prieteni sunt din nou despre lucrurile mărunte din viața de zi cu zi.

Filmele lunii Aprilie 2024 la cinematografele din Romania


Topurile Netflix din saptamana 25 – 31 martie se prezinta putin diferit fata de saptamana anterioara. Filmul Heart of the Hunter debuteaza pe primul loc in preferintele publicului la nivel mondial. Irish Wish si Damsel completeaza podiumul.

3 Body Problem urca pe prima pozitie in a doua saptamana de lansare. The Gentlemen inca se mentine pe podium in preferintele publicului mondial. Avatar: The Last Airbender se mentine pe un loc 5 dupa mai bine de o luna de lansare.

Topurile la nivelul Romaniei arata in felul urmator. Miami Bici 2 inca se afla pe prima pozitie in top, la a doua saptamana de la lansare. 5 filme noi pe platforma au prins top 10 in preferintele românilor printre care Heart of the Hunter, care se afla pe primul loc la nivel mondial si Emily the Criminal, un film cu Aubrey Plaza (Parks and Recreation) intr-un rol dramatic.

The Gentlemen coboara in clasament, primul loc fiind luat de 3 Body Problem. Publicul romanesc a luat contact mai greu cu serialul SF. Testatment: The Story of Moses debuteaza pe locul secund.


Noutatile din aceasta saptamana de pe Netflix

Noutatile din aceasta saptamana de pe Disney Plus Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.