blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Fotbal, Sport

Ce vedem duminica la EURO 2024. (16 iunie)

Sambata s-a inscris mult. Dupa ce in primul meci s-au dat 6 goluri, meciurile de sambata nu s-au lasat mai prejos si s-au dat minim 3 per meci. 10 in total.

Ungaria a intalnit Elvetia in primul meci al zilei si a fost invinsa destul de lejer. Apararea maghiara nu pare ca a stiut ca se afla la EURO si au comis-o de cateva ori. 3-1 pentru Elvetia. Premiera pentru elvetieni, Aebischer a devenit primul jucator elvetian care inscrie si ofera un assit la un Campionat European. Granit Xhaka a fost ales Omul Meciului.

Spania s-a urcat pe Croatia si le-a dat cu terenul in cap din prima repriza. Golurile lui Álvaro Morata, Fabián Ruiz si Dani Carvajal i-au pus pe spanioli in avantaj si dupa pauza s-au relaxat. Croatii au avut cateva ocazii in a doua repriza si un penalty pe care l-au ratat. Lamine Yamal de la spanioli a devenit cel mai tanar jucator ever de la un Campionat European. Urmeaza Spania – Italia, derby-ul grupei. Fabian Ruiz a fost declarat Omul Meciului, meritat pentru ce gol si pentru implicarea din meci.

Apropo de Italia, a fost palmuita din secunda 23. Golul albanezului Bajrami a inscris cel mai rapid gol din istorie la un Campionat European. Dar italienii si-au revenit destul de repede. Golurile lui Bastoni si Barella i-a adus campionei en-titre o victorie de moral si de pregatire pentru intalnirea cu Spania. Federico Chiesa a fost declarat Omul Meciului.

Meciurile de duminica de la EURO 2024. Duminica intra in scena Tarile de Jos, Polonia, Slovenia, Denmark si finalista de acum 3 ani, Anglia care va intalni Serbia.

Ora 16, Polonia – Tarile de Jos (Hamburg)

Ora 19, Slovenia – Danemarca (Stuttgart)

Ora 22, Serbia – Anglia (Gelsenkirchen)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.