blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Filme

Ce filme vedem la cinema in aceasta luna (Iulie 2024)

Minionii se intorc. Si Gru se intoarce. Si poate cel mai astept film al acestei luni va fi Deadpool & Wolverine, aceasta confruntare epică între cei doi eroi emblematici din universul Marvel. Ryan Reynolds își reia rolul ca Deadpool, iar Hugh Jackman se întoarce pentru a interpreta din nou pe Wolverine, marcând o reuniune surprinzătoare și plină de acțiune.

În această lună, vom avea ocazia să explorăm universuri fantastice, să ne lăsăm captivați de povești de dragoste nemuritoare, să ne bucurăm de comedii care ne vor aduce zâmbetul pe buze și să descoperim thrillere care ne vor ține cu sufletul la gură.

Fie că ești un fan al filmelor de acțiune, al dramei sau al genurilor mai puțin convenționale, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Filmele lunii la cinema

Despicable Me 4, 5 iulie, (Trailer)

 • Gru, Lucy, Margo, Edith și Agnes primesc un nou membru în familie, pe Gru Jr., al cărui scop pare acela de a-și chinui tatăl. Când Gru are de înfruntat un nou dușman în persoana lui Maxime Le Mal și a prietenei sale Valentina, familia este nevoită să-și ia tălpășița.

The Exorcism, 5 iulie, (Trailer)

 • „Exorcism: Mântuirea” îl aduce în rolul principal pe Russell Crowe ca Anthony Miller, un actor chinuit, ale cărui păcate îl posedă în timp ce filmează un horror supranatural. Aflată pe aceleași platouri de filmare, fiica lui, Lee (Ryan Simpkins), observă comportamentul lui ciudat și înțelege că ceva sinistru a pus stăpânire pe el.

Love Lies Bleeding, 5 iulie, (Trailer)

 • Suntem la finalul anilor ‘80 și Lou (interpretată de Kristen Stewart) administrează o sală de sport într-un mic oraș rural din Nevada. Acolo o întâlnește pe Jackie (Katy M. O’Brien), o culturistă frumoasă și ambițioasă, aflată în trecere prin oraș, în drumul spre Las Vegas, orașul visurilor împlinite. Între cele două se naște o poveste de dragoste tumultoasă și electrică, însă relația lor dă naștere la o serie de crime și violențe, fiind prinse în rețeaua familiei criminale a lui Lou. Un thriller marca Rose Glass, cunoscută fanilor thrillerului psihologic pentru Saint Maud.

Fly Me to the Moon, 12 iulie, (Trailer)

 • Având pe fundal evenimentele extraordinare care au dus la misiunea NASA de a trimite oameni pe Lună, comedia romantică regizată de Greg Berlanti prezintă relația turbulentă dintre Kelly Jones (Scarlett Johansson), o foarte talentată specialistă în vânzări, și Cole Davis (Channing Tatum), directorul responsabil cu lansarea misiunii. Când președintele SUA subliniază că întregul proiect este prea important pentru a se pune problema unui eșec, Jones primește sarcina de-a regiza o aselenizare falsă în cazul în care misiunea reală eșuează.

Gekijô-ban Blue Lock -Episode Nagi-, 12 iulie, (Trailer)

 • Mikage Reo, un licean care visează să câștige Cupa Mondială la fotbal, descoperă talentul lui Nagi și îl inspiră să joace fotbal și să-și împărtășească abilitățile excepționale. Într-o zi, primește o invitație la misteriosul proiect Blue Lock. Îl așteaptă acolo o întâlnire cu cei mai buni atacanți din întreaga țară. Visul lui Nagi de a deveni cel mai bun, alături de Reo, îl va duce pe acest copil-minune într-o lume pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Noah’s Ark, 19 iulie, (Trailer)

 • Animația urmărește doi șoricei, pe Vini, un poet carismatic, dar foarte timid, și pe Tito, un chitarist talentat și fermecător. Când vin ploile, doar un mascul și o femelă din fiecare specie au voie să urce pe Arca lui Noe. Cu ajutorul unui gândac ingenios și al norocului, Vini și Tito se strecoară pe Arcă și, împreună, evită o confruntare între carnivorele de pe corăbii și consumatorii de plante.

Les Indésirables, 19 iulie, (Trailer)

 • Într-un orășel din suburbiile Parisului, Pierre, un tânăr pediatru, este ales noul primar, după ce predecesorul său moare pe neaşteptate. Hotărât să continue cu orice preţ planul de reamenajare al orașului și de reabilitare al cartierelor sociale, el vrea distrugerea clădirii 5. În partea cealaltă, Haby, o tânără foarte implicată în viața comunității, locuieşte în blocul amenințat și este gata de orice pentru a împiedica primăria să o izgonească din cartierul unde a crescut.

Twisters, 19 iulie, (Trailer)

 • Edgar-Jones joacă rolul lui Kate Cooper, o fostă vânătoare de furtuni care a rămas marcată de o tornadă devastatoare cu care s-a întâlnit în timpul anilor de facultate, care acum studiază tiparele furtunilor în New York. Ea este atrasă înapoi în câmpiile deschise de prietenul ei, Javi, pentru a testa a un sistem de urmărire a tornadelor inovator. Acolo, ea se întâlnește cu Tyler Owens (Powell), fermecătorul și nesăbuitul superstar pe rețelele de socializare care se bucură să poată posta aventura urmăririi furtunii împreună cu echipajul lui la fel de imprudent, pe modelul cu cât mai periculos, cu atât mai bine.
 • Pe măsură ce sezonul furtunilor se intensifică, se declanșează  fenomene terifiante nemaivăzute până acum, iar Kate, Tyler și echipele lor concurente se regăsesc direct pe căile furtunilor ce converg peste centrul Oklahomei în lupta vieții lor.

Deadpool & Wolverine, 26 iulie, (Trailer)

 • Ryan Reynolds își reia rolul titular în cel de-al treilea capitol al francizei, în care se va reîntâlni cu Wolverine, personajul X-Men interpretat de Hugh Jackman.
 • Va schimba iresponsabilul Deadpool istoria Universului Cinematic Marvel?

Boonie Bears: Back to Earth, 26 iulie, (Trailer)

 • Când un obiect misterios din spațiu cade pe Pământ, ursul Bramble dobândește noi abilități, dar și un tovarăș extraterestru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.