Timp de citire < 1 minute

Este Pamantul plat? Documentarul ne prezinta viata lui Mike si a celor care considera ca pamantul este o intindere liniara intr-un glob de cristal.

S-a format o intreaga comunitate in ultimii ani de oameni care au încercat si incearca in continuare sa demonstreze ca pamantul este plat si ca suntem mintiti de guvernele lumii si de toti oamenii de stiinta. Pentru ca nu vrem sa stim adevarul. Adevarul lor. Ei considera ca restul lumii este manipulata de carti si de toate principiile geofizice.

Documentarul exploreaza aceasta comunitate, diferente de opinie din interior, dar sta de vorba si cu oameni de stiinta, care stiu despre aceasta teorie si incearca sa gaseasca logica din credintele lor.

O lume diferita, convinsa de anumite principii aplicate prost, neincrezatori in autoritati si in toate invatamintele geografice.

Pe final, o anumita parte a comunitatii de flatearthers incearca sa demonstreze stiintific ca pamantul este plat, dar rezultatul este unul interesant. Un documentar ce merita vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.