blog despre filme, seriale, jocuri si sporturi

Articole, Filme

Am vazut Madame Web, cel mai recent film cu supereroine.

Madame Web este un film cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics cu același nume. Filmul este regizat de S.J. Clarkson și o are ca protagonistă pe Dakota Johnson in rolul Madame Web. Distribuția include de asemenea nume ca Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts și Adam Scott.

Filmul o prezintă pe Cassandra Webb, o paramedică din New York care dezvoltă abilități clarvăzătoare după un accident, care îi permit să vadă evenimente viitoare și își dă seama că poate folosi această perspectivă pentru a le schimba. Forțată să se confrunte cu revelații despre trecutul ei, ea formează o relație cu trei tinere legate de destine puternice.

Exista multe probleme de scenariu, de ritm, de caracterizare și de coerență, care îl fac să fie plictisitor, confuz și neinteresant. Incearca sa fie un thriller de suspans, dar nu reuseste nici ca film de supereroi, nici ca film de actiune. Deși filmul este bazat pe un personaj Marvel, nu are o conexiune clară cu universul Spider-Man, ceea ce poate fi frustrant.

Unul dintre principalele defecte ale filmului este lipsa de miză și de tensiune. Nu explică clar care este scopul și motivația personajelor, care este amenințarea și care sunt consecințele. De asemenea, filmul nu stabilește clar regulile și limitele universului său, care pare să fie diferit de Spider-Verse, dar fără nicio justificare. Astfel, filmul devine o succesiune de scene fără sens și fără impact, care nu implică spectatorul și nu îl fac să îi pese de soarta personajelor.

Dakota Johnson oferă o performanță interesanta ca Madame Web, aducând o oarecare profunzime și vulnerabilitate personajului. Dar in acelasi timp, in combinatie cu distributia secundara, arata o lipsa de chimie și de carismă.

Tahar Rahim, care joacă rolul antagonistului Ezekiel Sims, este singurul care încearcă să aducă ceva energie și intensitate filmului, dar este sabotat de un scenariu slab și de o regie neinspirată.

Madame Web este un film cu supereroi slab, cu o distribuție talentată, dar in acest film nu prea isi arata nimeni talentul. Poate fi trecut la categoria filmelor la care te uiti si il vei uita imediat.

Nu are nicio scena postcredit, desi lasa loc de un sequel de care nu vom fi siguri ca se va intampla. Este previzionat ca filmul va face incasari de 24 milioane de dolari in primul weekend de la lansare, in SUA.

Filmul se afla acum in cinematografele din toata tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.