Documentare din lumea sportiva pe Netflix

BARCA DREAMS (2015, 2 ore si 2 minute, IMDb: 7,3)
Exploreaza filosofia si istoria unuia dintre cele mai importante si mai iubite cluburi de fotbal din lume: FC Barcelona.

ICARUS (Netflix Original, 2017, 2h1min, IMDb: 7,9)
In acest film original Netflix si castigator de Oscar, pentru cel mai bun documentar, un ciclist american se afunda intr-un amplu scandal de dopaj in care este implicat un savant rus, cel mai cautat turnator al lui Putin.

SUNDERLAND TIL I DIE (Netflix Original, 2018, 8 episoade, IMDb: 8,2)
Acest serial documentar urmareste parcursul clubului englezesc de fotbal Sunderland in sezonul 2017-2018 si incercarea de a-si reveni dupa retrogradarea din Premier League.

ANTOINE GRIEZMANN: THE MAKING OF A LEGEND (Netflix Original, 2019, 1h, IMDb: 6,5)
Cu mult curaj si vointa, Antoine Griezmann a devenit unul dintre fotbalistii de top ai lumii si castigator al Cupei Mondiale, in ciuda staturii sale mici.

IVERSON (2014, 1h28min, IMDb: 7)
Un documentar necenzurat care urmareste viata tumultoasa si cariera astronomica ale lui Allen Iverson, un star NBA care a lasat o amprenta unica asupra acestui sport

FORMULA 1: DRIVE TO SURVIVE (Netflix Original, 2019, 10 episoade, IMDb: 8,6)
Un sezon de Formula 1 disputat in care pilotii, managerii si proprietarii de echipa traiesc la cote maxime, atat pe circuit, cat si in afara lui.

BOBBY ROBSON: MORE THAN A LEGEND (2018, 1h39min, IMDb: 8,2)
Detaliile vietii legendarului manager de fotbal Bobby Robson, al carui talent pentru acest sport era depasit doar de devotamentul pentru echipele sale.

FIRST TEAM JUVENTUS (Netflix Original, 2018, 2 sezoane – 6 episoade, IMDb: 7,4)
Urmareste renumitul club de fotbal Juventus pe teren si in afara acestuia, luptand pentru al saptelea titlu consecutiv in Italia si pentru glorie in Liga Campionilor.

LE K BENZEMA (2017, 2h, IMDb: 7)
Controversata vedeta a fotbalului Karim Benzema vorbeste sincer despre cariera sa si explica acuzatiile ce i-au pus in pericol rolul sau in echipa nationala a Frantei.

THE REAL FOOTBALL FACTORIES (2006, 1 sezon – 6 episoade, IMDb: 7,6)
Urmariti istoria zbuciumata a huliganismului in fotbal alaturi de huliganii insisi care ne povestesc despre rivalitatile inversunate si incaierarile violente dintre ei.

WILLIAMS (2017, 1h44min, IMDb: 7,7)
Un documentar despre nasterea renumitului imperiu al curselor de masini condus de Sir Frank Williams si accidentul aproape fatal care putea sa ii distruga viitorul.

BECOMING CHAMPIONS (2018, 1 sezon – 9 episoade, IMDb: 6,8)
Acest serial urmareste povestile sportivilor si ale nationalelor care au castigat Cupa Mondiala, precum Uruguay, Italia, Germania, Anglia, Franta sau cvintupla campioana mondiala Brazilia.

FOREVER CHAPE (2018, 1h13min, IMDb: 7,6)
In urma accidentului aviatic in care au murit 71 de persoane, clubul brazilian de fotbal Chapecoense incearca sa refaca echipa care a facut istorie.

THE PERFECT DAY (2018, 1h33min)
Fani ai fotbalului francez, sportivi si celebritati isi amintesc glorioasa si istorica zi de 12 iulie 1998, cand Franta a castigat finala Cupei Mondiale pe teren propriu.

Cosmin

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.