The Walking Dead – sezonul 10

Sezonul 10 din The Walking Dead debuteaza pe AMC pe data de 6 octombrie in Statele Unite. Danai Guarira, Michonne in serial, va parasi serialul la un moment pe parcursul acestui sezon, dar este posibil sa apara in viitoarele filme centrate pe personajul jucat de Andrew Lincoln, Rick Grimes.

Personajele Daryl, Carol, King Ezekiel sau Negan vor fi prezente in noul sezon, alaturi de personajele noi introduse in trecut precum Alpha sau Beta. Gamma va fi un nou personaj introdus in acest sezon, un locotenent loial in armata condusa de Alpha. Maggie, care a parasit serialul in sezonul 9, odata cu iesirea lui Rick Grimes, este posibil sa isi faca aparitia pe parcursul acestui sezon.

Povestea oficiala a sezonului 10 se concentreaza pe The Whisperers, un grup de supravietuitori care poarte masti de piele a zombielor pentru a fi deghizati. Toata comunitatile inca se lupta cu efectele expunerii de putere aratate de Alpha, liderul acestei factiuni, respectand cu scepticism limitele impuse de aceasta, intre timp organizandu-se intr-o grupare in stil militaresc pentru o lupta ce pare fi inevitabila. The Whisperers sunt o amenintare ca niciuna cu care au mai dat piept pana acum. Sustinuta de o imensa hoarda de morti-vii, lupta cu The Whisperers pare a fi pierduta.

Imagini din sezonul 10, trailerele si teaserele oficiale

Cosmin

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.